Löst och skönt.

03.07.2011 kl. 18:56
Jag har kommit fram till att jag aldrig mer vill köpa en vanlig t-shirt eller topp i så kallad rätt och tight storlek. Jag älskar de större storlekarnas lösa och luftiga känsla och den lilla knuten vid sidan. Köpte den här billigt på H&M då jag kikade in där i torsdags och önskar att jag hade tagit en till i annan färg.

/Site/Data/2744/Images/3juli11.jpg
Ser ni annars det enorma hårspännet?
Från Lindex och jättebra för att få undan långt hår. Tips.
Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Medhåll här! Jag får spader i de där korvskinn-modellerna som kallas lady fit (och bah, hur vilseledande är inte den benämningen, egentligen?) Nu när de vida modellerna är på mode är det lätt att shoppa, men innan brukade jag oftast handla mina t-shirts på herravdelningen eller pojkavdelningen på barnsidan. De satt så mycket skönare - och knäppt, de var ofta billigare också. Win-win. Leve luftigare former!
pimples.ratata.fi03.07.11 kl. 20:38
Ja man borde verkligen bunkra upp nu då de finns på damavdelningen! Speciellt mycket gillar jag de v-ringade och med den lilla fickan. Tror jag ska gå ut på stan imorgon och se om jag hittar fler bland reahögarna. Man kan väl aldrig ha för många:)
03.07.11 20:59
håller också med! :) jag brukar ta en hårsnodd och knyta upp ena sidan på tröjan med så att det ser ut som på din bild :)
mariaaa.ratata.fi03.07.11 kl. 21:09
Ah det ska jag testa! Känns som att det finns risk för att de blir missformade då jag knyter dem:)
03.07.11 21:16
Du får ett till medhåll här. Har faktiskt kommit fram till att det nästan är lättare att kolla på herravdelningen om man ska hitta något som är skönt och inte figursytt eller har för stor urringning som annars blir ett problem(liksom alla vill ju inte ha det) varför ska det bara vara så svårt för industrin att fatta att alla är inte lika och stöpta i en form
Connie27.09.12 kl. 14:25