För att det är så mycket enklare att lägga dyrbar tid på skit.

15.01.2012 kl. 01:17
1. Hur gammal är du om fem år? 31 och antagligen panikslagen över att 32:an närmar sig och tänker "herregud när hände det här?" Och nu får jag en liten hjärtattack då jag inser att jag är över 30 om fem år. Herregud, när hände det här?

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Min deputy manager Andrew på jobbet. Han är så fantastisk så ni förstår inte. Gay med fantastisk humor och som berättar roliga historier om sin partner som han snart ska gifta sig med. Som jag tycker om den mannen.

3. Hur lång är du? 168 cm. Så medel.

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Hm. Öhm. Kanske Sherlock Holmes 2an på bio i onsdags? Nu minns jag inte om jag har sett någon annan här hemma sen dess. Tror det mest har varit serier.

5. Vem ringde du senast? Linda

6. Vem ringde dig senast? Linda. Hon lämnade voicemail. Därför ringde jag tillbaka. Så jag vet inte om det räknas. Annars jobbet.

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Här kände jag lite angst över att skriva ut någons sms men det var nästan en besvikelse att det bara var detta: 02: Your 02 Unlimited free allowance has run out. Top up now to get free unlimited UK calls and/or texts to 02 numbers.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på. Oftast texta. Men om det är någon jag kan prata med utan telefonangst som mamma så föredrar jag nog att ringa för att få det överstökat för egentligen hatar jag att skriva sms.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta sen 1970.

10. När såg du senast din mamma? Tidigt på morgonen 5 januari då jag kramade henne hejdå innan jag for tillbaka till London.

11. Vilken ögonfärg har du? Blågrön.

12. När vaknade du i dag? Först kring 8 av min flatmate och mikrosatan. Sedan kvart före 9 steg jag upp på riktigt.

13. Vilken är din favoritjulsång? Jag lyssnade i stort sett inte på någon julmusik senaste omgången så jag kommer inte på vad jag brukar tycka om.

14. Vilken är din favoritplats? Ääh för svårt.

15. Vilken plats föredrar du minst? Svettig tunnelbana en sen eftermiddag då arbetande folk rusar hem från sina jobb här i London. Så där så att alla står tätt intill varandra och det är så varmt ute att luften där nere är fruktansvärd kvav så att svettdroppar rinner på min panna. För att nämna ett ställe. Så där som det var i september.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag är så fel person att fråga en sån sak.

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Diverse mardrömmar.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Family Guy. Möjligen någons status på facebook.

19. Hur stor är din säng? Jag tror 120. Känns så. Det som här skulle klassas som "double"

20. Har du stationär eller bärbar dator? Båda men just nu MacBook Pro. Hemma i Finland står en stationär HP och väntar.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Olika.

22. Hur många kuddar har du i sängen? Fyra. Måste ha minst 2. Dessa fjantar från Primark räknas knappt så egentligen är det 6.

23. Hur många landskap har du bott i? Herregud landskap..ett då? Plus ett annat land.

24. Vilka städer har du bott i? Bodde 19 år i en by i Österbotten. Sedan flyttade jag till Jakobstad. Nu bor jag i London. Blev ett större kliv där i slutet.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Hm. Beror ju på situation, plats och klädsel ju. Jag menar att gå barfota är ju jätteskönt på vissa ställen men skulle vara fruktansvärt på andra. Att gå i strumpor kan också vara jätteskönt, men på en del platser vill jag helst ha skor mellan mina strumpor och golvet. Kanske strumpor ändå. Lite lagom där i mitten.

26. Är du social? Jag tror ju aldrig att jag är det men i slutändan är jag nog lite social ändå. Tror jag har kommit fram till det nu då jag flyttade till ett annat land.

27. Vilken är din favoritglass? Brukar väl vara choklad men jag tar ju aldrig något annat herregud. Eller någon riktigt krämig gammaldags vanilj. Fast nu sa vi ju inte smak. I så fall Magnum Classic. Eller nej nej nej, Ben&Jerry's half baked!
.
28. Vilken är din favoritefterrätt? Hm. Först vill jag igen svara något med choklad men egentligen något lite fluffigt och mera lättsamt tror jag. Typ créme brûlee (hur fan man nu stavar det, vadå intensivläste franska i gymnasiet?) eller något liknande. Som inte blir för tungt efter maten.

29. Tycker du om kinamat? Jåå!

30. Tycker du om kaffe? Mörkrostat ja. Juhlamokka eller annat typiskt finskt, nej.

31. Vad dricker du till frukost? Eftersom jag är för snål för att köpa juice så blir det mest bara kaffe och kanske lite saft. Eller om jag råkar ha en flaska smoothie.

32. Sover du på någon särskild sida? I'm all over the place.

33. Kan du spela poker? Nope.

34. Tycker du om att mysa/kela? Ibland tror jag det men så i slutändan gör jag det kanske inte alls. Just nu skulle jag döda för lite mys dock. Aldrig har jag velat krama människor så mycket som under dessa 4 månader.

35. Är du en beroendemänniska? Säkert.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Söker fortfarande en sådan människa. Verkar vara ett udda datum. Jag känner typ 5 som fyller år 25 november så vad är felet med 26 april? Det är alltid en utsökt dag med strålande väder.

37. Vill du ha barn? Nej.

38. Kan du några andra språk än svenska? Nå engelskan ska ju bli strålande här nu eller hur? Min finska kan vi mest skratta åt. Franskan har jag glömt.

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej.

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Alltså båda. Havet är ju förtjusande men så ibland kan jag bara bli så trött på sand, vågor och saltvatten och känner bara att en klorfylld pool är så mycket skönare. Beror på helt enkelt.

41. Vad spenderar du helst pengar på? Det känns som att jag inte vet hur det är att faktiskt välja vad jag helst spenderar dem på eftersom jag har haft så dåligt med inkomst på senare år. Nu är det bara hyra, billig mat och kanske någon buss som gäller. Jag vet inte ens riktigt vad jag skulle ha som första prioritering om jag faktiskt kunde välja. Kanske ett nytt objektiv till kameran? Några riktigt bra kvalitetsplagg kanske. Inredning. Lyxig mat? Alltså jag vet inte..

42. Äger du dyrbara smycken? Beror på vad som anses dyrbart. Men nej.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Det där med vad som går på tv vet jag inget om.

44. Kan du rulla med tungan? Näij.

45. Vem är den roligaste människan du känner? Hjälp så svårt..

46. Sover du med gosedjur? Nej men det borde jag ju, kramsjuk som jag är.

47. Vad har du för ringsignal? En gammal favoritlåt som jag inte ens kommer ihåg namnet på nu. Dags att byta kanske..

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Tror nog att något kan finnas kvar men inte helt säker.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Hela. Mitt. Jävla. Rum.

50. Flirtar du mycket? Jag tror det. Eller jag vet inte riktigt för jag gör det inte medvetet riktigt men inser kanske sen att det är det jag gör. Det är mer hurdan jag är och hur jag bemöter andra människor så jag vet inte när det är flirt riktigt.

51. Kan du byta olja på bilen? Kanske om jag verkligen måste? Jag tror det är en av alla saker som man tänker "nämen det kan jag väl inte?" men sen då man tänker efter och kollar läget litegrann så går det nog.

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej. Eller..nej.

53. Vilken var den senaste boken du läste? Håller på med Nowegian Wood.

54. läser du någon dagstidning? Nej.

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.

56. Dansar du i bilen? Mer gapsjunger.

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Radio? Radio? Räknas sändningsarkivet av morgonpasset i P3?

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Kommer inte ihåg om jag har krafsat här hemma så annars är det nog på jobbet igår då jag reserverade en kjol åt en kund.

59. När var du i kyrkan senast? Morfars begravning förra våren?

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Biologi.

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Det vet jag inte..några dagar? En långhelg på Provinssi typ.
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Half baked är så bäst!
Eva/evasstufa.wordpress.com22.01.12 kl. 00:15
Jag vet! Tänkte köpa för ett par dagar sedan men min livssituation nu gjorde mig för snål för att betala 4 pund för lite glass.
25.01.12 15:03