Då allt blir till deg i kroppen.

25.01.2012 kl. 15:02
Alltså denna dag. Sov typ 10 timmar senaste natt men känner ett stort behov av att ta en tupplur innan jag ätit lunch ens. Kom hem från jobb igår och hade en molande känsla i halsen och kroppen var så där öm och värkande och kall ni vet och jag var bara genomtrött. Tänkte att ordentligt med sömn, vatten och lite solhattsdroppar blir nog bra men jag känner mig allt annat än på G idag. Inte förkyld förutom konstig hals än så länge men ni vet öm och trött och frusen. För att inte tala om plågan i att den perioden på månaden inleddes imorse. Kanske det är mitt straff för att jag tänkte "hahahaa nu kan han inte smitta mig" då jag chattade med en förkyld Roger häromdagen.

Jag får ångest och blir stressad av att denna lediga dag då jag borde intensivsöka jobb känns som en ligga-under-täcket-dag. Men å andra sidan så är det kanske just en sån dag som gör att det inte bryter ut till något värre så att jag inte kan jobba i helgen. Eller..
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver: