Inser nu att utan sitt höga pekfinger är man lite klumpig.

28.02.2012 kl. 21:53
Alltså det här med att laga mat. Inte min grej.Råkade trycka in ett sylvasst konservlock rakt in "böjvecket" på pekfingret då jag lagade mat. Blodet började spruta och jag svor mest irriterat över maten som puttrade och ingredienser som skulle ner i grytan. Sköljde av blodflödet, hastigt på med ett plåster och så fortsatte jag. Insåg snabbt att plåstret var värdelöst för det såg genast ut så här. Naturligtvis var jag tvungen att fota mitt i paniken. I flera omgångar fick jag vira in halva handen med vessapapper som alltid blödde igenom och samtidigt försökte jag laga maten. Det gäller ju att prioritera! Har man en gång ställt sig för att hacka lök och saker så ska det minsann bli bra också.

Har aldrig någonsin blött så mycket och nu är fingret ömt och bultande. Har inget att tvätta ordentligt rent med men tycker det ser helt fint ut nu. Att något så litet kan blöda så mycket. Och att ett pekfinger kan vara så viktigt i allt man gör.
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver: