Måste de vara fina också?

16.03.2012 kl. 20:50
Finns det något tråkigare och besvärligare att shoppa än BH:n? Känner man sig någonsin så ful och skör som människa då man står där och provar? Finns det något så oinspirerande att lägga pengar på? Svaret på alla frågor är nej. Inte nog med att London har gjort min garderob minimal (allt faller av mig), staden har dessutom berövat mig både bröst och höfter. Där före jul panikköpte jag en svart och en nude från Primark (detta fruktansvärda ställe) då precis ingen av mina gamla passade. Nu är de också för stora, kanske de var det från början då det här med nya storlekar kan vara förvirrande och de är dessutom av Primark-kvalitet. Det vill säga uselt.

Så nu har jag shoppat underkläder. Det var inte roligt. Dessutom har allting spets på sig. Jag har ser ni aldrig fattat grejen med underkläder. De döljs under kläder, de ska av då man sover och om någon mot förmodan ska se en lite mer lättklädd så föredrar de nog säkert att allt åker av ändå. Jag kan liksom inte strutta runt i spetsprydd BH och känna mig normal. Och jag köper aldrig matchande set. Aldrig.

Kanske om de krymper ännu mera slipper jag använda BH helt och hållet.
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver: