Den där Roger.

Jag vet inte när jag senast skulle ha varit inne på Rogers facebooksida. Kändes rent ut sagt märkligt. Hur som helst så ville jag titta på bilder av honom för att jag så klart saknar honom varje dag. Vet ni vad som är så sjukt så det finns inte och som jag inte hade någon aning om? Då folk frågar hur länge vi har varit tillsammans och jag säger sedan jag var 17 år och med lite matematik betyder det 9 år tillsammans vid inkommande lilla jul. NIO ÅR! Det är riktigt sjukt. Jag har aldrig reflekterat över det. Vi har aldrig seriöst firat en årsdag. Därför kom det som en överraskning. Nio år.
07.10.2011 kl. 12:48

.

02.10.2011 kl. 23:32

Anders!

Jag ligger lite efter med mina Morgonpasset i P3 så just nu lyssnar jag på sändningen från 9 september. Om ni gillar Anders Jansson ska ni lyssna för jag får jobba hårt för att kväva alla skratt. Länk.

http://sverigesradio.se/diverse/appdata/isidor/images/news_images/2024/1880575_520_347.jpg
29.09.2011 kl. 01:17

Harkel harkel.

Oj öde jag är verkligen den som kan haka fast totalt på ljud som stör mig och har jag en gång börjat höra dem så kan jag inte sluta rycka till varje gång jag hör ljudet och då blir koncentrationen lika med noll. Nu är det min amerikanska flatmates mamma som harkelhostar precis hela tiden. Som ett "hrrkklmm" ni vet. Hela tiden. Om och om igen. Och jag blir som den där biografnazin jag alltid blir på bio. Om det inte vore för att jag vill lyssna på musik skulle jag stoppa i mina nya öronproppar. De var väldigt bra 4 i morse då jag vaknade av grannarna.
28.09.2011 kl. 16:53

Utan bokmärken.

Hej du om någon ännu besöker denna blogg eller endast bara Londonbloggen. Tror du att jag brukade läsa just din blogg? Eller kanske din väns blogg? Eller någon annan blogg som man bara måste läsa? Eller en allmänt bra website? Mina bokmärken är nämligen på stationära datorn hemma i Finland och bokmärkena på MacBooken är så få och jag minns inte längre vad jag brukade göra då jag slösurfade. Ge mig därför alla dina tips du har och naturligtvis din egen blogg om du har en.

Tack!
27.09.2011 kl. 21:16

Mjölet.

Uäääh. Det här med att äta lite mjöl och andra kolhydrater som gör min mage ledsen har kakkat på sig totalt de senaste dagarna. Eller Londontiden överlag. Och som min mage är ledsen nu. Som en alldeles till max uppblåst ballong där allt gör ont. Inget mera fusk nu, inte värt det.

Då vi ändå är inne på kropp kan jag meddela att min vikt har rasat med många kilon på en ganska kort tid. Bara så där. Det knäppa är att jag är missnöjd. Eller okej missnöjd och missnöjd men va fan, jobbigt med bälte i byxor* tycker jag. Och fint med big hips och allt det där så det får ju inte åka för mycket. Ta magen om något ska bort.

Nåja mager är jag ju ändå inte. Bara fullkomligt normal med lite deg och lösa delar här och där. Men ändå, bälte. Bah.

H: Blöjbyxan.

*har tydligen en byx- och shortsfas på gång.
24.09.2011 kl. 01:14

Kläff.

Jag är hemskt dålig på att följa med bloggkommentatorn men jag ska skärpa mig. Hittade detta klipp då de hälsade på hos Klaffen och Lotten och jag blev lite avundsjuk på alla roliga leksaker. Jag träffade annars Klaffen i somras i Vasa i publiken framför Bo Kaspers Orkester. Jag brukar inte våga hälsa på folk jag känner igen men ibland måste man för Klaffen är min idol. Följer ni inte honom så ska ni!
22.09.2011 kl. 01:38

Utlandet.

Skräp. Mamma sa att min fantastiska lärare Anders från formgivningsstudierna var med i Strömsö. Tyvärr får man inte se programmet på Yles sidor om man befinner sig i utlandet. Vad är det för skit egentligen? Det är väl precis då man borde få ha tillgång till hemlandets TV mer än någonsin. Dåligt Yle!
21.09.2011 kl. 17:38

De kan visst lossna.

Jag har ju tänkt att linser hoppar ut ibland om de vill men optikerna jag har besökt har minsann intygat att nej nej de sitter så fint där de ska. Ikväll kliade det lite i ena ögat så jag "drog" lite i ögonlocket som jag ibland brukar göra då det känns så. Plupp bara så föll den ut. Roger var vittne via Skype. Så där bara. Plupp.
16.09.2011 kl. 01:07

Le vimpel.

Kopierar in en bild från Londonbloggen för att ni ska få se lite annat än text här. Jag har med mig den fina vimpeln som min vän Sara sydde åt mig då jag fyllde 25. Mycket trevligt att ha med sig lite personliga prylar här i Londonrummet.

http://selmagoestolondon.ratata.fi/data/selmagoestolondon/images/Finawhitestuff.jpg
15.09.2011 kl. 16:18

Två timmar fel.

Och kan man göra något åt att min bloggklocka är finsk eller är det en positiv sak bara att den är det?
15.09.2011 kl. 02:14

Mitt eget fel.

Nu är ju då frågan om croissanten och allt det där var värt det så här i tider av magsmärta.
15.09.2011 kl. 02:14

Då man riskerar att bli ett löjligt fan.

Gudars gudar, Kristen och Robert är fortfarande i London. Jag dör! Dessutom har det tydligen kommit en ny trailer helt plötsligt som gav mig magknip igår natt då jag såg den. Aaaaah!!
14.09.2011 kl. 23:15

Le carb.

Det här med att byxorna faller av blir nog säkert ett minne blott nu då ja har fått för mig att springa till närmaste Tesco då jag blir sugen på något gott. Jag kom hem med coca-cola, minipåse med chips, två belgiska chokladmousse som jag ska äta med jordgubbarna i kylen, små mini kit-kat, nudlar och en chokladcroissant. Hej kolhydrater min mage inte längre tål och hej dålig mage ikväll!

Men om vi tänker så här. Jag har ätit så lite (och väldigt lite socker) sen jag kom hit för två veckor sedan så det är okej. Även om magen kommer att ha livet av mig innan jag somnar ikväll.

14.09.2011 kl. 22:00

Noodle.

Ikväll sjönk jag till den nivån att jag ska äta nudlar. Jag försöker trösta mig med att jag åt en rejäl och ganska bra lunch, att jag åt ägg till frukost, att mitt engelska kök är så dåligt utrustat och att jag har jordgubbar och vindruvor till efterätt men ändå, nudlar. Skammen.
13.09.2011 kl. 22:27