Inget har väl hänt?

Jag har aldrig gjort eller känt ett behov av att göra en sammanfattning av året här på bloggen som så många gör. Jag kan nätt och jämt tänka en vecka framåt och än mindre tänka ett helt år bakåt. Jag borde kanske för jag kanske skulle bli överraskad över att mer saker har hänt än jag tror?
25.12.2011 kl. 23:25

Julaftonslaten.

Det här med att tvätta bort smink på julafton, är det inte lite överskattat? Fastän man råkar befinna sig i ett fruktansvärt hormonläge som gör att huden liksom skriker på hjälp? Inte? Jag måste?

Okej då. Ni är hårda jävlar.
25.12.2011 kl. 00:36

God jul!

24.12.2011 kl. 16:53

Knatter.

Jag minns där för några år sedan då jag ännu inte hade en mac att det fanns något skrivprogram (eller?) som man kunde ladda ner. Med ljud av skrivmaskinknatter och andra saker som skulle göra det trevligt att författa. Jag minns att jag så hjärtans gärna ville testa på det där men jag hade ju ingen mac. Nu har jag en men kan inte komma på vad detta program heter. Någon som kan hjälpa?
20.12.2011 kl. 19:24

Dålig koll.

Jag måste erkänna att jag inte vet vilka som är nominerade på årets bloggpris, att jag inte har varken nominerat eller röstat och inte orkar engagera mig alls. Varför försvann bloggar ur mitt liv då jag flyttade till London?
02.12.2011 kl. 23:14

V.

Jag visste säkert sist av alla om Versace for H&M. Men om vi säger så här, det är 100% inte min stil. Alltså inte en enda liten grej lockade mig det minsta lilla. Iiihk, nej.

16.11.2011 kl. 13:28

Fejjan.

Jag försöker städa Facebook lite. Ibland brukar jag ta bort någon människa från den så kallade vännerlistan eller så döljer jag fotoalbum osv. Nu skulle jag vilja ta om precis allt från början och har typ gömt bort allt jag har för precis alla. Men ännu mycket kvar och jag förstår mig inte riktigt. Planen är att orka göra några slags listor (som jag har glömt hur man gör) och så småningom visa saker igen. Tanken är också att jag så småningom kommer att bli tvungen att bli vänner med folk jag lär känna här i London för att det är ett bra och enkelt sätt att hålla kontakt. MEN jag brukar vara ganska hård och om jag ska bli vän med till exempel den inneboende tjejen här eller någon från något jobb osv. så vill jag verkligen hålla en typ kliniskt stel FB-sida för just dem. Jag kan få superangst att ha någon ny människa där som jag egentligen inte alls känner och så kanske denna människa tittar igenom minsta lilla bild jag har eller har blivit taggad på.

Frågan är ju bara hur jag ska orka färdigställa mitt projekt eller ens förstå hur man gör. Till exempel så gjorde jag så att bara jag kan se inlägg folk skriver i min logg och jag ska göra listor på vem som får se vilken typ av statusar men vad händer med alla gamla statusar? Jobbigt. Facebook är hemskt praktiskt men ack så besvärligt ibland.
06.11.2011 kl. 22:13

Bengans svärson.

Jag frågade för en tid sen om ni kunde påminna mig om era egna och andras bloggar eftersom jag aldrig kom in i bloggläsandet igen efter ny dator utan bokmärken samt flytt till London. Ingen svarade så klart eftersom original-Selma verkar vara utdöd. Ni kan få en ny chans här om ni vill.

Det jag vill säga dock är att jag äntligen gick in på Alex Schulmans blogg igen igår kväll och fortsatte med den idag. Inlägg att läsa ända från augusti. Så. Jävla. Bra. Om man läser så många på en gång hamnar man inne i en visst tänk med en viss humor och jag har fnissat som en galning. Jag älskar hans sätt att skriva. Igår natt när jag inte kände för att sova fick jag kväva mina skratt för att inte väcka någon men istället gnisslade sängen från 1800-talet som om den skulle ramla sönder.

Kära Alex.
02.11.2011 kl. 12:40

Maria, Gunilla och dom..

Vad ska man egentligen med måndagar till nu då Svenska Hollywoodfruar har slutat för säsongen?
01.11.2011 kl. 00:26

TVD

The Vampire Diaries känns ofta zzz men årets säsong är alldeles för spännande! Jag älskar hela grejen kring Klaus och Stefan. Inte så mycket gooey teenage drama som det brukar.
16.10.2011 kl. 23:06

Domedagen.

Jag börjde titta på 2012 (äntligen) och jag vet inte om det är en bra idé eftersom filmer om jordens undergång inte är det mest ultimata för mig. Jag är nämligen den som med oro väntar på den dagen då något fasansfullt ska hända. Vi är så sköra och hjälplösa då det gäller på riktigt.
14.10.2011 kl. 12:47

Tack Zandra!

Folk tror mig aldrig riktigt då jag säger att jag suger på finska och inte på något sätt kan göra mig förstådd. Det är precis så här! Fast kanske ännu sämre. Hur länge måste jag vara i London för att få säga "oj gud nej någon finska minns jag inte längre!"
12.10.2011 kl. 18:57

.

Åt en sjukt enorm quiche. Insåg inte att den var menad för flera personer. Illamåendet.
11.10.2011 kl. 22:17

Dedd.

Som den kanadensiska inneboende tjejen här skulle ha sagt:

"Åååo mai gaadd like..dis blaaagg is like tåoodali deeddää!"

selmagoestolondon.ratata.fi
10.10.2011 kl. 20:26

Lite gräl.

Det känns som att jag inte borde vara i närheten här i engelska hemmet då Louise och dottern Florence bråkar. På något sätt har det att göra med att sonens agency har målat helt fel färg i hans nya lägenhet och det är tydligen Florence(s) fel och gud jag vet inte..känns bara som att jag inte borde vara i närheten. Och Lussan verkar vara en hård kvinna där under. Fast det har jag redan förstått nog men blev ändå lite överraskad av ordvalen. Kanske det är så där i familjer där kärleken lyser starkt och där alla är darling  och väldigt kärleksfulla med varandra men det finns heller inga svårigheter att börja gräla. I min egen är vi mera mellanmjölk där i mitten. Hur är era familjer?
08.10.2011 kl. 13:39