Bloggvärlden sörjer.

Något är mycket fel då jag endast kommer mig för att läsa Sandra Beijers blogg varannan till var tredje vecka nu. Ännu mer fel är det att mötas av den oerhört tråkiga nyheten att hennes kära Ludvig har gjort slut med henne. En hel värld sörjer känns det som. Så nu har jag läst bakåt de där 2-3 veckorna innan då hon skriver så fint om pojken hon varit kär i så länge. Det känns extra tragiskt att läsa allt det hon skrev innan hon visste. Usch. Om jag skulle använda smileys i bloggen skulle jag lägga in en sån med en tår i ögat här.
05.06.2012 kl. 22:55

"..och det luktar satan i hela kvarteret."

Hahahaha.

Hon kan den där Linn.
28.05.2012 kl. 00:44

Esteban Vihaio

Har haft en omgång med Kill Bill-filmerna igen. Kan aldrig bli dåligt. Efter ett visst antal gånger blir det dessutom så jäkla kult och man ser fram emot vissa scener så sjukt mycket. Just 2:an är jag riktigt hård på.

En av de scener jag alltid väntar på är denna. Michael Parks gör det så in i helvete bra och att det bara råkade sig i misstag så att han gjorde rollen gör mig lite galen. Tänk om han INTE hade tagit över och läst replikerna den där dagen. Esteban skulle aldrig ha blivit rätt. Aldrig.

30.03.2012 kl. 02:40

Dagens Selma.

/Site/Data/2744/Images/jag230312.jpg

Med lite knip i magen och så där ännu men lite bättre ändå.
24.03.2012 kl. 00:06

Varför.

Jag dör dramadöden. Dör hela-grejen-har-gett-mig-magknip-i-tre-dagar-och-jag-spyr-snart-döden. Dör orkar-inte-igen-är-för-gammal-döden.

Skulle göra vad som helst för ett 10-timmars arbetspass imorgon och kanske 10 dagar framöver för att va sjukt jävla upptagen. Vad som helst för att vara omringad av 5 väninnor som älskar mig mest av allt i hela världen och hur mycket jag än skulle säga åt dem att låta mig vara ifred skulle de säga "NEJ!" och tvinga mig att fokusera på annat.

Helvete.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m15sixyTGD1r9y7zlo1_500.jpg
22.03.2012 kl. 01:10

jennychristina.

Nåjaa, nu har jag dammat av min tumblr. Då jag började packa och förbereda Londonflytt i augusti så lämnade den helt åt sitt öde. Tråkigt för tumblr är typ det roligaste jag vet. Bara att follow:a lagom mängd människor med samma smak och så vips har du ett överflöd av inspirerande bilder att samla ihop till din egna lilla scrapbook. Vet inte hur roligt det är att bara följa en tumblr som en blogg men om ni är intresserade så finns den här:

http://jennychristina.tumblr.com/
19.03.2012 kl. 00:39

Måste de vara fina också?

Finns det något tråkigare och besvärligare att shoppa än BH:n? Känner man sig någonsin så ful och skör som människa då man står där och provar? Finns det något så oinspirerande att lägga pengar på? Svaret på alla frågor är nej. Inte nog med att London har gjort min garderob minimal (allt faller av mig), staden har dessutom berövat mig både bröst och höfter. Där före jul panikköpte jag en svart och en nude från Primark (detta fruktansvärda ställe) då precis ingen av mina gamla passade. Nu är de också för stora, kanske de var det från början då det här med nya storlekar kan vara förvirrande och de är dessutom av Primark-kvalitet. Det vill säga uselt.

Så nu har jag shoppat underkläder. Det var inte roligt. Dessutom har allting spets på sig. Jag har ser ni aldrig fattat grejen med underkläder. De döljs under kläder, de ska av då man sover och om någon mot förmodan ska se en lite mer lättklädd så föredrar de nog säkert att allt åker av ändå. Jag kan liksom inte strutta runt i spetsprydd BH och känna mig normal. Och jag köper aldrig matchande set. Aldrig.

Kanske om de krymper ännu mera slipper jag använda BH helt och hållet.
16.03.2012 kl. 20:50

Error.

Whadap med papperbloggarna? Har i evighet försökt komma in på de där enstaka jag fortfarande läser men det går aldrig. Snart får det bara va. Tack ratata för att du alltid fungerar.
13.03.2012 kl. 20:56

Madöfägöu.

Vet inte om jag nyligen har sagt det eller om jag bara tänkt säga men jag kan säga igen: Basse är den bästa bloggen jag vet just nu. För det är precis så mycket blogg jag orkar läsa. In ett par gånger i veckan, fnittra högt åt ett gäng nya serier och så är det bra med det.

http://www.pandapropaganda.com/blog/serie-20120227.jpg
29.02.2012 kl. 00:01

Inser nu att utan sitt höga pekfinger är man lite klumpig.

Alltså det här med att laga mat. Inte min grej.Råkade trycka in ett sylvasst konservlock rakt in "böjvecket" på pekfingret då jag lagade mat. Blodet började spruta och jag svor mest irriterat över maten som puttrade och ingredienser som skulle ner i grytan. Sköljde av blodflödet, hastigt på med ett plåster och så fortsatte jag. Insåg snabbt att plåstret var värdelöst för det såg genast ut så här. Naturligtvis var jag tvungen att fota mitt i paniken. I flera omgångar fick jag vira in halva handen med vessapapper som alltid blödde igenom och samtidigt försökte jag laga maten. Det gäller ju att prioritera! Har man en gång ställt sig för att hacka lök och saker så ska det minsann bli bra också.

Har aldrig någonsin blött så mycket och nu är fingret ömt och bultande. Har inget att tvätta ordentligt rent med men tycker det ser helt fint ut nu. Att något så litet kan blöda så mycket. Och att ett pekfinger kan vara så viktigt i allt man gör.
28.02.2012 kl. 21:53

Pastan.

Äter i stort sett aldrig pasta nuförtiden. Även om jag äter väldigt mycket mjöliga saker nu igen så har ändå den traditionella pastan lämnat bort. Min mage är lite ledsen över mitt mjöl- och sockerintag nu för att det är så lätt äta billig nudelpåse då kylen gapar tom, för att jag har goda Pretsmörgåsar mittemot jobbet och för att choklad är så gott. Behövde något att ha till det sista av min grekiska kyckling ikväll och det blev fullkornspasta. Visst jäklar är det så otroligt gott med pasta men nu bubblar magen oroligt av måltiden och den är dessutom redan hungrig för den blev inte det minsta tillfredsställd. Pasta mättar noll, så är det bara. Synd på något så gott.
27.02.2012 kl. 21:40

Sånt man ler av.

21.02.2012 kl. 22:31

P3 Guld.

Om man som mig älskar Salem Al Fakir och är nyfiken på hur han fungerar som programledare så finns ännu P3 Guld på webben ett par dagar till HÄR.

http://www.avenyn.se/wp-content/uploads/2012/01/p3guld.jpg
20.02.2012 kl. 21:14

Då allt blir till deg i kroppen.

Alltså denna dag. Sov typ 10 timmar senaste natt men känner ett stort behov av att ta en tupplur innan jag ätit lunch ens. Kom hem från jobb igår och hade en molande känsla i halsen och kroppen var så där öm och värkande och kall ni vet och jag var bara genomtrött. Tänkte att ordentligt med sömn, vatten och lite solhattsdroppar blir nog bra men jag känner mig allt annat än på G idag. Inte förkyld förutom konstig hals än så länge men ni vet öm och trött och frusen. För att inte tala om plågan i att den perioden på månaden inleddes imorse. Kanske det är mitt straff för att jag tänkte "hahahaa nu kan han inte smitta mig" då jag chattade med en förkyld Roger häromdagen.

Jag får ångest och blir stressad av att denna lediga dag då jag borde intensivsöka jobb känns som en ligga-under-täcket-dag. Men å andra sidan så är det kanske just en sån dag som gör att det inte bryter ut till något värre så att jag inte kan jobba i helgen. Eller..
25.01.2012 kl. 15:02

Förmiddagsfakta:

Två stekta ägg, en tallrik gröt, ett stort glas saft och en mugg med kaffe är för mycket frukost.
17.01.2012 kl. 13:22